vineri, 13 august 2010

Gelozia si egoismul

Gelozia nu se manifesta numai intr-o relatie de cuplu, ea se manifesta in toate cercurile in care ne invartim, fie ea la munca, in familie, relatii de prietenie si relatiile de cuplu.
Gelozia nu trebuie sa fie neaparat rea. In sensul de violenta, rautate, ura... te poti bucura pentru cineva cand are ceva, dar poate exista si un miinim de gelozie ca tu nu ai. Nu cred ca este neaparat ceva rau. Doar...putin egoist. Si egoismul face parte din toti oamenii. Nu cred ca exista om sa nu aibe macar o picatura de egoism. Sa vrei lucruri bune pentru tine, sa preferi sa te ajuti pe tine inainte de toate. Atentie! Nu vorbesc de cazuri extreme. Nu vreau sa dau exemple, sa intru in detalii. Prefer sa cred ca cei care ma cititi, ma intelegeti.
Acesta este unul din acele momente pentru mine. Ma bucur enorm pentru cineva drag, dar parca vreau si eu ce va avea aceea persoana. Putina, putina gelozie....care ma face sa muncesc si sa lupt mai mult pentru ceea ce imi doresc. ma abitioneaza. Este ca un cerc vicios... egoism- gelozie- ambitie- munca- lupta... sa mai continui?
Mereu va fi asa, si nu numai pentru mine, pentru toti. Toata viata este ca un cerc, un lant care duce de la o zala la alta, si nu ajungi niciodata la capatul lui...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © Poate vreau, poate nu. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver