vineri, 6 august 2010

How they change your day

OM, oameni, . Ființă superioară, socială, care se caracterizează prin gândire, inteligență și limbaj articulat, iar din punct de vedere morfologic prin poziția verticală a corpului și structura piciorului adaptată la aceasta, mâinile libere și apte de a efectua mișcări fine și creierul deosebit de dezvoltat.




Am subliniat partea cu creierul deosebit de dezvoltat pentru a dezvolta...nu toti il au dezvoltat, poate ne intoarcem iar la maimute, dar sunt unii, care , nu stiu daca prin creier sau inima, oricat de bine dispus ai parea, oricate zambete ai arunca in stanga si in dreapta, isi dau seama ca ceva nu e in regula. De obicei, aceia sunt prietenii,familia, sau iubirea vietii tale. Dar cand ti se intampla ca o persoana pe care o cunosti de mai putin de o saptamana sa isi dea seama de asta, ce parere ai? o persoana care nu stie nimic despre viata ta personala, cu care vorbesti doar despre servici, sau timp, sau orice alt kkt nesemnificativ, nimic despre cat de fericit/trist/suparat/incantat esti de viata ta. Eu pe acestia ii consider oameni(pe langa familie, prieteni, etc, enuntati mai sus). Cei care iti intind o mana, o vorba buna, o imbratisare, in cele mai neapropiate locuri, in cele mai neasteptate momente; cei care fix atunci cand ai nevoie, te fac sa zambesti, si iti schimba ziua.
As vrea ca acest post sa fie mai elaborat, dar nu pot...cuvintele mi se opresc in buricele degetelor, si nu stiu cum as putea explica , defini, senzatia care o ai cand cineva iti ofera o zi mai buna  doar printr-o imbratisare.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © Poate vreau, poate nu. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver